bugün

1 ocak 2017 ortaköy gece kulübü saldırısı

2015-2017 arası karanlık, kanlı dönemde gerçekleşmiştir.
kendisi gibi gerici olmayan, hayatını, gençliğini yaşamak, eğlenmek isteyen, güzel, iyi, yararlı olan ne varsa, kim varsa kana bulamak, öldürmek, yakıp yıkmak, yok etmek, zulmetmek isteyen or*spu çocuklarının, çöl yaratıklarının eseri dahadır. ve maalesef o kadar istihbarat teşkilatı vb. o dönem sanırım çay molası vermişti belki de bir talimat ve belki de derin ajanlar talimatıyla, bir senede 25 defa bomba patlaması, kalabalık mekanlara, sokağa çıkmaya korkacak kadar olunan terör virüsü ve pandemisi bu yüzden oldu belki de.
ortadoğudan gelen ne üdüğü belirsiz or*spu çocuklarının ümmet gardaşı denilerek ülkeye dolması, teröristlerle barış süreci, çözüm süreci, açılım saçılım, silah yardımı vb. denilerek teröristlerin kıçlarının kaldırılması, şımartılması ve amaçlarına ulaşılması, birilerinin tuşa basması, bazı or*spu çocuklarına talimat vermesi, bazı or*spu çocuklarının bunlara finansmanlık yapması ve bundan para kazanması ile sonuç olarak terör artmış, daha çok kan dökülmüştür.
ve "başkanlık sistemi gelince terörle şöyle böyle mücadele edeceğiz" "güçlü türkiye için evet" "güçlü ekonomi için evet" denilerek ve terör örgütünün siyasi ayağının meclise girmesini, baraj için oy verilip geçmesini savunan ve muhalefet teröristtir imajını doğrulayan ve güçlendiren akp ajanı sözde muhalifler ve sözde muhalefet partisi siyasetçileri, 2017 tek adam otokrasisi seçiminin başarılı olmasına zemin oluşmuştur. ve ne hikmetse o zaman kesilmiştir.
güncel Önemli Başlıklar