bugün

trafik kazası geçirmiş yazarlar

Esenyurtta kırmızı ışıkta beklerken arkadan gelen beton mikseri çarptı. Öyle böyle değil sağlam çarptı. Arka koltukta oturan kimse yoktu allahtan, yoksa kesin ölmüştü.

Avcılar’da motorsikletle dönel kavşağın içindeyken kavşağa bodoslama giren Şahin bizi altına aldı, artçımın ayağı kaldırımla araba arasına sıkıştı. Topuğu tuz buz oldu. Sağ ayağında 6 tane vida var. Topuğunu bükemiyor.

Pötürgede virajı alamayarak şarampole uçtuk. He bildiğin uçtuk. Flight simülator oynayanlar bilir altında pist var ama havada gidiyosun henüz temas etmemişsin. Aynı öyle oldu.

Keban yolunda virajı alamayarak takla attık. Bak bu çok kötüydü işte. Arabanın içinde dönüyosun. Kalemdir telefondur havada uçuşuyor. Toz duman dağıldığında bi baktım bana facesitting yapıyolar. Çek lan götünü dedim boğuk bi sesle. O gün bugündür arabanın içinde açıktaki gözlere ıvır zıvır koyanlara ayar olurum. Hiç gerek yok, gözümüze mözümüze girer, kör oluruz lan!

Diyarbakır’da geri geri gelirken kirpi(askeri taşıt olan) bizi göremedi orta direğin ordan küt diye koydu. Araba kazadan sonra yukardan bakınca fiyonk makarna gibi görünüyordu. Ama onu kazadan saymıyorum pek. Devletin Arabası sonuçta. Bi de Mehmetçik la adam. Motor sesinden kornamızı duyamadı ellam.