bugün

aslolan fenerbahce dir

bu galatasaraylıları da anlamıyorum he, fener senelerdir kötü, senelerdir burada da her platformda da fener kümeye diye taşak geçiliyordu, aynısı kendilerine yapılınca hemen salya sümük ağlamaya başlıyorlar.

biat edeceksiniz demiş ya bir de, vay amınakoyim.

lan kendileri fatih terime biat etmekten herkesi de kendileri gibi zannetmeye başlamışlar. bakın dostum hani gs fenerden büyük camiaymış ya, o zaman fatih terim de fenerbahçeden büyük mü olmuş oluyor? o bizim problemimiz dediğiniz kişi kendisini camiada en tepede görüyor, başkan dahil kimseye saygısı olmayan sicili bozuk bir insan, farkında mısınız?

bir de demişler kendi camialarında böyle isimler yok falan diye, dalga mı geçiyorlar yoksa cidden bu denli gözleri bağlı mı bu arkadaşların? galatasaray en son kime jübile yaptı? ne bileyim son zamanlarda volkan demirel gibi kariyerini tek kulüpte geçirmiş, kulüp sevgisinden avrupaya dahi gitmemiş tek oyuncu örneği var mı o camiada?

hani vefadır büyüklüktür falan diyorsunuz ya, ona mahsuben konuşuyorum.

fenere zamanında azizbahçe diyordunuz, demokratik bir şekilde, tüm ülkenin canlı takip ettiği bir seçimle aziz yıldırım da yerini ali koç’a bıraktı.

şimdi biz diyoruz fatih terim ismi artık galatasaray isminin önüne geçmiş, kulübü kafasına göre istediği şekle sokuyor, mevcut pozisyon da kötü olduğuna göre sorumlu kendisi olmuş oluyor.

buna ek olarak başarısızlığı siz de kabul ediyorsunuz, e o halde fatih terim’i neden kovamıyorsunuz?

çünkü ft kendi isterse gider, kimse onu kovamaz.

çünkü ft büyüktür gs olmuş oluyor.

doğru tespitler karşısında karşı bir argümanınız varsa savunursunuz, ancak siz topu taca atıp bahanelere sığınıyorsunuz.

siz de biliyorsunuz ki fatih terim camiadaki en sözü geçer isim, bu sizi bile rahatsız ediyor ama başta kendinize itiraf edemiyorsunuz.

bir danışmana görünebilirsiniz. bu sayede en azından kendinize karşı daha dürüst olursunuz belki.