bugün

boğa burcu kadını

Güzel olan her şeye bayılan kadın türü. Estetik algısı çok gelişmiş olduğu için hep cezbedici olan şeylerin peşindedir. Çünkü boğa Burcu kadını da cezbedicidir. Güzel olurlar ama asıl mesele işveli ve tam bir dişi olmalarıdır.

Ev dekorasyonu, yemek servisi, takı ve makyaj gibi detaycılık gerektiren konularda muhteşem olmalarının nedeni fazla dikkatli olmalarıdır. Ayrıntılara çok eğilirler.

Çok şefkatli ve sevecen insanlardır. Kalp kırmayı hiç sevmezler ama damarına basarsanız kırdıkları tek şey kalbiniz olmayabilir. Kimseye saygısızlık yapmaz ama sevmediği kimseyle konuşmak istemez. Yani muhatabını sevmediğini gösterir.

Sabit karakterlidirler. Bir gün farklı diğer gün farklı olmazlar. Fakat rolleri değişkendir. Yani bahsettiğimiz kadının adı Ayşe olsun. Ayşe bir boğa burcu kadını olarak anne ve babasının yanında evlat olarak en iyisini yapar. Kocasının yanında kadın olarak en iyisini yapar. Evladının yanında da anne olarak en iyisini yapar. Bunu niye anlattım? Çünkü çoğu kadın, anne olduktan sonra kadın olduğunu unutuyor ve kocasına da sanki annesiymiş gibi davranıyor. Bu da evliliğin kardeşliğe dönüşmesine neden olabiliyor. Hah, işte boğa burcu kadını bunu asla yapmaz. Anne olarak görevini yerine getirir ama kadınlığını asla baskılamaz. Zaten onun olayı bu.

Bunların çoğunda koku fetişizmi oluyor. Parfümü güzel kokan erkekler bunların radarına mutlaka takılıyor. Evlendikten sonra eşlerine en çok parfüm hediye etmelerinin sebebi de bu. Güzel kokudan Aşırı tahrik oluyorlar. Özellikle ağaç özü kokularının afrodizyak etkili olduğunu unutmayın.

Bir de çok güzel sever bu kadınlar. Seviliyorsanız değerini bilin. Sevgisine aynı şekilde karşılık verirseniz dünyada cenneti yaşatır.