bugün

sabih kanadoglu nun evinin aranmasi

yargıtay onursal cumhuriyet başsavcısı sabih kanadoğlu'nun, danıştay'a yapılan saldırı, ümraniye'de ele geçirilen el bombaları, cumhuriyet gazetesinin bombalanması* vs.. gibi olaylara karıştığı iddiasıyla evinin terörle mücadele ekipleri tarafından aranması, bilgisayarının incelenmesi için kopyalanması durumudur.

bu olayın haber kısmı. altında yatanı ise en ala akp'li bile bilmiyorsa ben orospu çocuğuyum. bu adamın cumhuriyet gazetesinin bombalanması eylemiyle alakası olduğunu düşünen 1 kişi bile olduğuna ben inanmıyorum. zaten yoldan geçen cahile (herşey bu yoldan geçen cahil ve dağdaki çoban yüzünden geliyor başımıza zaten) sorduğunda zaten ergenekon davasının ne olduğunu bilmiyor ki. adamın sikinde değil zaten. "başbakan dindar adamdır, mübarek adamdır. bak nasıl temizliyor bütün şerefsizleri" diyor ama sabih kanadoğlu'nun kim olduğunu dahi bilmiyor.

ben yine de kısa, herkesin bildiği yorumu yapayım. tehdit bunların hepsi, uyarı! ağzınıza sıçarız diyorlar. yargıtay onursal cumhuriyet başsavcısının evine terörle mücadele ekibini gönderiyorsam gerisini sen düşün moltisanti diyorlar. moltisanti siklerinde değil tabi, tüm savcılara, hakimlere, danıştay'a, anayasa mahkemesine vs.. kısacası cumhuriyetin son kalesi olan hukuka söylüyorlar bunu.

hukuk devletinde hukukun ta kendisine "amına korum akıllı ol" diyorlar!

edit: evet doğru yaa, anayasa mahkemesi değil yargıtay'dı. o zaman normal tabi ak, tüm laflarımı geri alıyorum.