bugün

akp nin en nefret edilen parti olmasının sebebi

geçmişte türkiyeyi yönetmiş partilere kıyasla en nefret edilen parti olduğu kesindir..

- hırsızlık yolsuzluk rekortmeni olması.
- korkunç bir rant amaçlı doğa katliamı-talan başlatması.
- israf partisi olması.
- eşi görülmedik bir liyakatsizlik yaratması. (gülen cemaatiyle bir olup kitlesel sınavlarda çaldırdıkları sorularla çok insanın kanına girdiler.)
- korkunç bir medya adaletsizliği yaratması, yandaş medyaya tonla para akıtılırken muhalif medyayı bastırma sindirme yıldırma politikası, medya özgürlüğünü yok etmesi. (90lar ve 2000lerde medya günümüze kıyasla çok özgür bir medya idi.)
- gülen cemaati ve silahlı ayağı fetö rezaletleri.
- türkiyenin vatansever ve gerçek atatürkçü insanlarına yaşattıkları zulüm, ergenekon balyoz rezaleti ile kanına girilen insanları unutmadık.
- yargı bağımsızlığının sıfırlanması.
- emperyalizm hizmetkarı bir parti olması, türkiyenin sermayesinin değerli alanlarının abdye yahudilere araplara satılması, yerli ekonomi ve üretimin yok edilmesi.
- yerli türk tarımına vurulan darbe, patates soğan gibi temel gıda maddelerinin bile dişarıdan temin edilmesi gibi utanç durumlara düşmemiz.
- kadına şiddet ve aile içi kadın cinayetlerinin bu kadar artması, etkin caydırıcılığın olmaması.
- kökten uca yanlış dış politikası, abd ve israil ile bir olup bop adı altında ortadoğu iç savaşına ve suriyeyi göçertmek adına islami teröre verdiği destek, suriyeyi başımıza sarması.
- suriyelisinden ıraklısına, çekik gözlüsünden afrikalısına kadar türlü türlü insanı türkiyeye doluşturması.