bugün

kenan evren i savunuyorum

Vallahi kenan evren'i savunuyoruz.

Sebeplerini sayayım,
O dönemde ülkenin bir savaşta olduğunu, sağcıların solcuların birbirini kestiğini, sol terör örgütlerinin katliam üzerine katliam yaptığını, ekonominin bozulduğunu, ülkede anarşinin hakim olduğunu düşünürsek savunmak gayet mantıklıdır.

Şimdi darbe, demokrasi düşmanlığı hede hödö diye zırvalayanlar olacaktır. O zamanın hükümeti, daha koalisyon bile kuramamıştı. Ülkedeki olaylara sessiz kaldı. Kenan evren kaç kere uyardı o zamanın hükümetini. Ne yapacaktı adam? Genelkurmay başkanı olarak ülkedeki bu savaş ortamına sessiz mi kalacaktı?? Evren, en son raddeye kadar bekledi de yaptı darbeyi. Gereksiz yere darbe yapacak değildi ya.. O zamanın halkı da darbe yapılmasını istiyordu zaten. Kenan evren, cumhurbaşkanlığını ve anayasasını %92 oy oranıyla kabul ettirdi. Haydi bakalım bu da demokrasi işte. Çoğunluğun borusu ötmüyor mu demokraside?? Ne oldu?? Kenan evren, solcu teröristleri astı diye bu kadar ağlıyorlar. Ne de olsa proleterya diktatörlüğü hayallerini suya gömdü adam. iyi yapmış. Sol, aynen dincilik gibi bu ülkeye yayılmış bir zehirdir. Sol ve kürdolar artık bir bütün haline geldi. Pkk'lılar gütmüyor solu. Sol zaten bunlarla artık birleşti. Pkk da türk solunun çıkardığı bir terör örgütüdür. Kaypakkaya'nın fikirleri var pkk'nın temelinde.

Sol aydınlıktır, ilericiliktir, vicdandır, eşitliktir, sorgulamaktır, kardeşliktir ühühühü. Solcular hem kendilerini, hem yoldaşlarını, hem de ideolojilerini öyle bir propaganda yaparak şişiriyorlar ki, solcu olmayan insanlar bile buna şaşıp kalıyorlar ve etkileniyorlar...

O zamanın şartlarını bilen büyükler var. Bebeler çok konuşmasın. Kenan evren hakkında solcu ağlaklıklarını yutmuş adamlar, burada postal yalayıcı diye yafta vuracaklardır. Kenan evren'e hitler yakıştırması yapılıyor. Bunun tersinin olabileceğini hiç düşündünüz mü?? Önünüze ne koyulursa, onu kabullenmeye razısınız zaten.

Kenan evren'in zamanında asılanlar masum falan değildi. Asker-polis katiliydi çoğu. Tabii, asker-polis ölmek için vardır değil mi?? Ölmeleri hiç umrunuzda değil. Sizin terörist yoldaşlarınız daha önemli. Çünkü asker-polis sizin yoldaşlarınızın karşısındaydı. Proleterya diktatörlüğünüze giden yolda, birer taştılar onlar. Onlar taşlar uçuruma yuvarlandı gitti..

her gün cinayet haberi gelsin, hamile kadınların karnı deşilsin, sağcı-solcu muhabbetine göre insanlar ayrılsın, kahvehanelerde bombalar patlasın, insanlar sokağa çıkmaya korksun.. Yeter ki darbeyle sözde demokrasi ölmesin.. Darbeden önce olan bunlar. 5000 kişi öldü darbeden önce. Eğer o darbe olmasaydı, ülkede bir iç savaş çıkacaktı. Kendinizi avuttuğunuz yalanları kendinize saklayın. Çöp kutularında bulunan kesik organlar, sizin için sözde demokrasiden daha önemsizse, çok konuşmayın.. Bu demokrasi aşığı olanları da hiç anlamıyorum zaten aq? Şu an bu halde olmamızın sebebinin demokrasi olduğunu da söyleyenler var?? Demokrasi, cahil halkın olduğu ülkelerde ütopyadan başka bir şey değildir.

Kenan evren zamanında asılan kişilerin idamı, zaten darbeden önce onaylanmıştı. O, bunun uygulayıcısı oldu sadece. Ama olsun ya, o benim asker katili yoldaşımı astı, hitler o, faşist o ühühüh. Embesil kızıllar... Sizin o terörist yoldaşlarınızdan daha önemlidir benim için türk askeri. Solculuk, zihin gelişimine engel kesinlikle..

Solcular, o zamanlar tetikçilerini ve militanlarını kürtlerden ve alevilerden seçiyorlardı. Zaten kürtler silah kullanmayı bildikleri için, pusu konusunda uzman oldukları için solcuların karşı tarafa olan işlerini kolaylaştırıyorlardı.. Solun kürtlerle olan tarihi buraya uzanır.. Ezilen ulus milliyetçiliği ühühüh. Ne ezilen ulusmuş be.. Adamlar şu an türkiye'yi istila etme peşindeler. Maksimum güce ulaştıklarında sizi kıtır kıtır keserler be enayiler.

80 darbesine sürekli giydiren adamlar, solcuların propagandalarını yutan adamlardır. Ben solcuların zihin yapısını çok iyi bilirim. Bunların söyledikleri şeylere kolay kolay kanmam.. Solcular, yalandan mağduriyete ve palavraya tutunurlar her daim.. Hayatları ve söyledikleri palavradan ibarettir çünkü. Dizilerdeki iyi adam, aydın genç, iyiliksever solcu propagandası da yalandır.. Solcular bir insanın zihninde çok iyi yer edinebilirler. Propaganda yetileri aşırı yüksektir. Solcuları bir gözlerseniz anlarsınız. Kardeşlik, paylaşma, adalet, ezilen halkların kardeşliği, aydınlık vs. Hep solcu jargonlarıdır.. Tamamiyle ütopik söylemler. Bunların ideolojileri de ütopik zaten. Kendileri de ütopyada yaşamaktan başka bir şey yapmazlar..

Kenan evren'i savunuyorum gerçekleri görebildiğim için. ideolojimin kölesi olmadığım için. Türk askerine saygılı olduğum için. Teröristlerden koşulsuz bir şekilde nefret ettiğim için.. Kemalist cumhuriyeti savunacağım sonuna dek. Ne proleterya diktatörlüğünü isterim, ne de şeriat yönetilen bir ülkeyi.. Ben cumhuriyet taraftarıyım.. Atatürk'ün kurduğu cumhuriyet benim evimdir, ülkemdir..