bugün

görücü usulü evlilik

esasında siz birlikteliğiniz esnasında bir takım şeyleri ya aşk maymunu olduğunuz için fark etmiyor ya da göz ardı ettiğiniz için mantıksal yaklaşımdan çok uzak ve duygusal kararlar veriyorsunuz.

bu tip durumlarda ise bu yok, taraflar doğrudan eleştirel gözle bakıp önce "kusur var mı" diye gözlemliyorlar. bu seçimlerin nispeten daha başarılı olmasını aracılık ediyor diyebiliriz, çünkü direkt mantıksal bir yaklaşım hakim. zaten taraflar ilk izlenimde sıcak bir etki bırakıyorsa birbirleri üzerinde olay dallanıp budaklanıyor.

aslında görücü usulü denen şey pek kalmadı. bu daha çok aile büyüklerinin aracı olup zarf atmaları. yoksa bir taraf "banane amk" diyebildiği durumlar görücü usulü olmuyor. sizin kafanızdaki görücü usulü ile geçmişteki bir değil. salak salak konuşmak için konuşmayın amk.

bir aile büyüklerinin görebildiği ama sizin kendi ilişkinizde fark edemediğiniz bir takım hususlar var, onlar gereksinimleri de iyi bildikleri için bir nevi önce kendi beğeniyor, sonra öneri olarak sunuyorlar. dikkat edin kaynanalar gelinleri taş gibi olsun ister. *
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar