bugün

21 kasım 2020 gençlerbirliği fenerbahçe maçı

maçı izlemiyorum, sözlükten bakayım ne olmuş nasıl olmuş diyorum, girip bakıyorum orospu evlatlarının yine saçma sapan yazılarıyla başbaşa kalıyorum.

yine fener yine penaltı falan yazıyorlar, bakın görmedim bile pozisyonu, ama 2 hafta ard arda fenerbahçe rakiplerine verilen penaltılara bu algı yapmaya çalışan kevaşe çocukları tek kelime etmişler mi diye bakıyorum, yok.

bakın sevgili yavşak sürüsü. ben sözlüğün aktif en eski kullanıcılarından biriyim. 1. nesil üyeliğim de vardı silindi, 3. nesil üyeliğimle devam eden bir kullanıcıyım. eskiden cidden böyle değildi buralar, ciddi ciddi girip eğleniyorduk falan hatta burada. artık rahat bırakın sözlüğü normal kullanan insanları, hani trollük diyorsanız trollük dediğiniz de bu değil, sizin yaptığınız orospu çocukluğu açık açık.

neden mi?

çünkü tekrar söylüyorum görmediğim bir penaltı pozisyonu var, burada şike imaları yapanlar var. maçtan önce yazanlarla aynı kişiler bunlar. şimdi gençlerbirliği 2. yarı 5 gol atsa burada gelip fener şöyle fener böyle diye konuşacak kişilerin de aynı kişiler olacağını biliyorum.

bırakın artık yarak kürek işleri yahu cidden, bunu fenerlilere de söylüyorum, bırakın abicim artık şu işleri. amına kodumun ülkesi her anlamda yerlerde sürünüyor, hala birbirimizin paçasından aşağı çekmeye çalışıyoruz.

biraz birlik olalım, nerede yanlış yapıyoruz diye soralım.

mesela şu maçın hakemi olan halil umut meler’in nasıl bir galalatasaray fanatiği olduğunu selçuk/izmir de herkes bilir. ama siz hala yavşaklık peşindesiniz.

adam olun ya adam olun.