bugün

chp skandallarının uludağ sözlükte gündem olmaması

Ahah. 'Allah'ın dağlıları' demiş bir yazar.

Ya oğlum konuşmayalım diyoruz ama...

Dağlı kime denir biliyor musunuz?

Hani şu büyük şehirleri son 20-30 yıl içinde işgal eden, belli bir yaşa gelir gelmez kendi akrabalarıyla evlenip her biri 7-8 çocuk yapan malum mezheplilere ve malum ırka denir genelde ki, onların oy verdiği partilerde genelde y-CHP ve HDP.

Hatta bu yüzden şuan ne kadar dhkp-c'li, ne kadar pkk'lı akrabası olan malum ırk ve mezhep varsa artık devlet nefretinden ittifak haline geldiler.

Ortak paydaları hükümet nefreti gibi gösteriyorlar ama aslında hükümet değil devlet nefreti bir çoğunun.

Asıl konuya dönersek, sosyal medyada y-CHP skandallarının yaptığı vatan hainlikleri gündem olmaz ki, bu da gayet normal.

Neden olmasın mı?

Hep söylüyoruz, yine söyleyelim madem.

Sizlerin o çok Atatürkçü, Kemalist zannettiğiniz y-CHP'li kesim var ya, hah işte onlar aslında içinde zerre Atatürk sevgisi olmayan insanlar.

Zaten Atatürk'e bir tuz tanesi kadar saygısı, sevgisi olan bir insan, gidip Kemal Kılıçdaroğlu gibi Atatürkçüleri CHP'den ihraç eden Atatürk düşmanının savunduğu hiçbir paydada onunla birlikte olmaz.

Yahu adam ne kadar Atatürkçü varsa attı CHP'den, Aleviler de 'mezhep kardeşimiz, kurtarıcımız, Alevi Reisimiz' diyerek kocaman bir maskeli balonun içine soktu ülkeyi.

Sahi o da hoş, zaten SHP'li Atatürk düşmanı Kılıçdaroğlu ve ekibi CHP'ye çok Atatürkçü rolü yapıp girmemişler miydi?

E işte mezhep kardeşleri de Türkçü, Atatürkçü rolü yaparken içten içe ölen dhkp-c'lilere üzülen tipler genel olarak.

Böyle adamları katiyen CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Canan Kaftancıoğlu, Barış Yarkadaş, Özgür Özel gibi Atatürk düşmanlarını eleştirirken göremezsiniz.

Bakın yine söylüyorum, göremezsiniz. Çünkü bu adamlar da onlar gibi.

Ama beni asıl üzen şey, gerçekten Atatürk'e saygısı, sevgisi olan CHP seçmeninin yarısına tekabül eden kesimin de bu sahte Atatürkçü, Atatürk düşmanı Kılıçdarist tayfanın güdümünde olması.

Yani y-chp'li sahte Atatürkçü malum mezhepli Kılıçdaristler neye tepki gösterirse ona tepki gösteriyor, neye tepki göstermiyorlarsa ona tepki göstermiyorlar.

Kısacası y-chp'yi değil de gerçek chp'yi savunan ama saf olduğu için chp'yi ele geçiren Atatürk düşmanı yapıyı fark edemeyen kitle de bunların teknesine binmiş vaziyette.

Daha yeni oldu, Özgür Özel Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'a küfreden Kürtçü Musa'yı twitter'da anıyor olması yetmezmiş gibi, Atatürk düşmanı Seyit Rıza'nın övüldüğü tweet'leri beğendi.

PKK Motifli çocuk parkı yapıldı.

Ama yine bu CHP'yi ele geçiren azgın azınlığın güttüğü, kendini Atatürkçü sanan saf masum vatandaşlarımız, onlar ses çıkarmayınca, kendileri de ses çıkarmadı ve hiçbir yerde bunun konusu açılmadı.

Bakın, bu ülkede Atatürk'ü gerçekten sevdiği halde aşırı saf olan bir kesim var.

Bu kesim öyledir ki, CHP'yi ele geçiren azgın mezhepçi azınlığın gerçek CHP ve Atatürk düşmanı y-chp yönetiminden memnun olduğunu, Kılıçdarist olduğunun farkında olmadan onların dilini kullanır.

işte bu gerçekten Atatürk'ü içten, samimi bir şekilde seven ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Atatürkçü olmadığını kavrayan insanlarımız daha fazla olsa, belki de CHP genel merkezinde Atatürk düşmanları ve onları destekleyen mezhep kardeşlerine karşı daha fazla ses çıkaran insanlar olurduk.

Ama ne yazık ki öyle bir genel kültüre, entelektüel birikime ve zekaya sahip insanımız çok, çok az.