bugün

15 gün evli kalıp ömür boyu nafaka ödemek

dinen bile nafaka yok. sadece kadına mehir verilir ve 4 ay nafakası sağlanır benim bildiğim. çocuklara tabiki baba bakmak zorundadır. ama bizde nasıl kadın hem mehiri istiyor, hem takıları, tazminat nafaka. eskiden kadın madurdu iş yok felan. ee günümüz modernliğinde hem kendi yaklarımız üstünde dururuz naraları işine gelince nafakamı ver. sigortasız çalış ve erkeğin yeniden hayat kurmasını nafaka alarak baltala.

bence takıların hediye sayılması ve süresiz nafaka haksız zenginleşmeye örnektir. evlenirken bir kez evleniyorum adın erkek değil mi her istediği mi almalısın damata faturaları iteledikçe itele. arkadaş ve düsmanlarına hava atmak için damadı sponsor olarak kullan.

bunu okeydeki yancılara benzetiyorum. elini taşın altına koyma habire hesabı şişirt. bu devirde evlenilmez.

geçenlerde iş yeri olan durumu iyi biri vardı. işleri kötüye gitti iflas etti heralde eşi ile hep kavga dövüş kadın evi terketmiş. geçen kadını gördüm dönmüş. garajda son model mercedes vardı. demek abi parayı yine bulmuş.

nafakanın şartları olmalı. mesela kadın durup dururken dedi boşanacam seni sevmiyorum artık diye ee adamın bunda suçu ne.
birde takılar nasıl hediye olur. kim kime 20 binlik 50 binlik hediye verir iş adamımı millet.