bugün

irlandalı nın 27 türk ü evire çevire dövmesi

Utanç verici ama akla geldikçe de insana gülme getiren olaydır. Benim bugüne kadar bilmediğim turistin esas mesleği. adam mobil cihaz tamiratıyla uğraşıyormuş. baktığında türk olsa o caddede telefon satan dükkanı olabilirdi, komik.

ama daha komiği, öyle her olayda diklenip işi kavgaya götüren utanılası kültürün, hayvanlar familyasında küçük ve saldırgan türlere özgü olmasıdır. çakal gibi, gelincik gibi. karşısındaki ise kendisine saldırıldığında geri adım atmayan türden, aslan gibi.

evet aynı milletten olduğumuz insanların tarafında olamamak ve onların yaptıklarından utanmak kötü, ama akılsızlığı ne yapacağız? buzdolabı kapın dandik olabilir, buzdolabını haddinden fazla doldurmuş olabilirsin, sorun buysa işini takip etmiyor, işi bilmiyorsun. adamın biri gelmiş, tek çekişte dolabı indirmişse fazlaca güçlü olabilir, 115 kg ve 1.90 boyunda bir adamı zaten gözüne kestirmek zor, lan bir de kendin bodursun.

dersler çıkartılası olaydır, yolum düşse de alışveriş yapmam elbette, ticaret yapma lisansları iptal edilesi 27 tipin tek adama çullanmaya kalkıp alt edememesi olayıdır işte.