bugün

necmettin erbakan

28 şubat döneminde şalvarlı sarıklı tiplerle başbakanlıkta yediği yemek yüzünden bok yoluna gitmiş milli ve fakat ne yazık ki dinci kişi. şimdi bu adam hakkında yanıldım hatta yanıldık. birincisi eğitimliydi, devlet geleneği vardı fakat biz iran olmaktan ve yeniden ortadoğu batağına girmekten öyle korkuyorduk ki kendisi birazda bu korkunun bedelini ödedi. libyada kaddafi olayı ve iranla saçma sapan yapılan türkiyeyi zarara uğratan rezil anlaşmalarda tuzu biberi oldu.

yinede erbakan için milli değildi diyemeyiz, türklük düşmanıydı diyemeyiz, ordusuna düşmandı diyemeyiz, zeki değildi diyemeyiz. bütün bunlar kendisine yaptığımız haksızlığı anlamamıza yetmedi. ne yazık ki kendisinin öğrencisiyim diyen bir tane bu niteliklere sahip olmayan en önemlisi milli olmayan öğrencisi sayesinde kıymetini öğrendik. yani erbakan bu adamın yanında nihal atsızdan daha milliyetçi kalıyor. öğrencisi olan omurgasız, oportunist(çıkarcı), açgözlü yüzünden gerçek bir din madrabazı neye benzer öğrendik.

ben dinle, imanla pek alakasız bir yazar ve koyu bir türkçü olarak özür diliyorum. çok saydım çok sövdüm arkasından. kıymetini bilemedik. bazı insanlar vardır masaya oturur ve orta yolu bulursun erbakan onlardandı. şevki yılmaz gibi mide bulandıran tipler partisinde olmasaydı daha anlamlı bir geleceğimiz olabilirdi.
güncel Önemli Başlıklar