bugün

kuran ın bilimsel mucizeleri

1) geoid nereden çıktı anlamadım. Orada Sümer mitolojisinden arak bir durum var. Yer ve gök. Yer yüzünün güya sınırlı olduğunu anlatıyor. Aslında burada dünya düz demek istiyor.

2) oradaki yedi gök; merkür, venüs, mars, jüpiter, satürn, ay ve güneştir. Sümer, mısır ve Yunan mitolojisinde bu cisimleri tanrı denmiştir. Allah zaten ay tanrıçası isminden yani el-hilalden türemiştir. Ki bu iddiada yanlış. Zaten islamı anlamak için mitoloöileri okuyun. Hep oradan anar olduğu anlaşılır.

3) zaten o devrede insanlar denizlerin karışmadığı biliyor. Yani kızıldeniz ile hint okyanusu hemen diplerinde adamların, ayrıca basra körfezi ile hint okyanusu yine Umman da ayrıca tuz oranına göre denizlerin rengi kendini belli ediyor. Cebeli Tarık zaten Avrupa da bunları insanlar biliyor zaten.

4) 7 kat cennet ve 7 kat cehennem yunan mitoloji ve diğer mitolojisilerden araktır. 7 göğün tanrıları ve 7 arz ın titanları.

5) dünyanın döndüğünü zaten takvimi bulan sümerler biliyordu. Sanki insanlık 1400 sene önce oluştu.

Neyse o zaman kutuplarda nasıl oruç tutulur. Başka gezegende kıbleye nasıl dönülür bunların cevabı var mı Kuranda. Zira artık insanoğlu kuran a Tur bindirdi. Bilim karşısında eziliyor dinler.