bugün

imamoğlu nu eleştirince çomar ilan edilmek

eleştiri adı altında aptal aptal şeyler yazılıyorsa olağandır. haziran 23 de "tekrar" seçim yapıldı. 1-2 gün sonra mazbatasanı aldı. arada temmuz ve ağustos geçti. sorulan soruya bak "hani hiçbir şey güzel olmadı yalançısın imamoğlu"..

lan 20 milyona yakın nüfusu olan ve 30 senedir trafiği ile meşhur bir şehir var. bazı embesiller bu trafik sanki 23 hazirandan beri varmış gibi kalkmışlar riv riv riv ediyorlar. inanılmaz bir yağmur yağıyor şehrin alt yapısı 50 senedir bombok ama suçlusu imamoğlu imiş. son 2 senede aynı yağmur yağdı aynı sel istanbulu götürdü. o zaman yağmuru akp mi yağdırıyor diyen tipler bugün imamoğlunun suçu diyorlar. liyakat nedir bilmeyen iktidar yalakası memurlar işleri yavaşlatıyor suçlusu imamoğlu. çalışmayan adamları işinin ehli olmayan adamları ve medya aş gibi gereksiz kurumlarda bedavadan maaş alan adamları işten çıkartıyorlar diye kuduruyor insanlar. senin paralarını veriyorlar onlara oğlum. yıllardır istanbulun kaynaklarını adice harcayanları ifşa ediyor o kaynakları harcayanlara sövecekleri yerde imamoğluna kızıyorlar. adam ağzını her açtığında bunlar 5 katı daha fazla konuşuyorlar ama sorunca yaptıkları şey eleştirmekmiş. siz neye yarıyorsunuz mesela ? ne hizmetleriniz oldu veya oluyor istanbula veya vatandaşa ? hiç. evde oturup önünüze konan şeyi yiyip internetten sallayın sonra bize çomar diyorlar diyin.

yapıcı eleştiri yapabiliyorsan yap. bu ülkede bu dünyada hiçbir insan eleştirilemez değil. ancak aptal aptal şeyler yazarsan insanlar sana elbet çomar derler. sürü ile hareket ediyorsun çünkü. bir yerden emir geliyor hepiniz başına üşüşüyorsunuz mevzunun.