bugün

uludağ sözlük yetkililerinden zall a açık çağrı

Meğer büyük bir çoğunluk küçük siyasi hesaplar peşindeymiş. Bununla birlikte karşılık beklemeden yazan çok küçük bir grubun içerisinde olanlardan biriyim galiba, baksanıza popüler olmak için yazan var, artı almak için yazan var, aşk- manita bulmak için yazan var, maddi gelir elde etme gayesiyle yazan var, arkadaş bulmak için yazan var. Var oğlu var.

Benim için ne popülerlik umrumda, ne artı oy umrumda, ne herhangi bir beklentim var, ne bana maddi bir artısı var, ne manita kovalıyorum. Yazarların cinsiyetleri dahi umrumda değil, kimseye mesaj atmıyorum (galiba 2 yılı geçti) gelen mesajların ise %95 ine cevap vermiyorum. 20 mesajdan biri mantık sınırları dahilinde geliyor dönersem ona dönüyorum. Ne diyim tuhaf, herhalde bir 6-7-8 yıl olmuştur burada yazıyor olalı bütün bu olanları garipsiyorum. Neden bu kadar kendinizi değerli sanıyorsunuz onu da anlamıyorum yok sözlükten gideceğim, yok şu şu sözlükten ayrıldı bilmem ne. Kime ne, kimin umrunda bu nedenle ek olarak da yineliyorum beğeni sistemi kalksın. Kişi kendisininki hariç kimsenin karmasını göremesin. Yazılı girinin kaç beğeni aldığını göremesin, ya da en azından sadece beğenme olsun beğenmeme olmasın.

Neler neler dönüyormuş burada, tuhaf. Meğer herkesin kendisine göre bir hesabı varmış. Herkes yolunda ilerliyormuş. Umarım zall böyle tiplerin tamamına çizik atar.