bugün

2019 üniversite tercihi yapacaklara tavsiyeler

Üniversitenin gram önemi olmadığını bilin .

Kendinizi geliştirdiğiniz sürece sorun yok. ( Projeler , ingilizce , erasmus , iyi bir staj , seçilen iyi bir bitirme tezi , eğitimler ki önerim risk yönetimi , süreç analizi ve problem çözme teknikleri )

Diyetisyenlik gibi dandik bölümlerde okuyacağınıza hiç okumayın , . ( kekonun biri çıkıp şimdi hacııı onda çok iyi para var sen malsın bilmiyosun demesin , kaçından kaçı yürümüş bu şekilde %1 i geçmez eminim ? )

Anadolunun dandik bir üniversitesinden mühendis olarak çıkan 28 yaşında bir abiniz olarak , şuan kurumsal adı duyulmuş bir fabrikada bölüm sorumlusuyum . ( yani üniversitenin gram önemi yok )

Çalıştığım şirkette yeni başlayan itü - odtü mezunu arkadaşlar ne yazikki sizden farklı değil . Bunu işe başlayınca anladım . Herzaman bir peygamber gibi gördüğüm bu üni. öğrencileri genellikle andaval çıktı ( tabiki ben cinsleriyle de karşılaşmış olabilirim . 5 kere anlattığım bi robot programını hatta ve hatta kalemi alıp 25 adım olarak yazdığım kurulumu yapamamakta ayrı bir moronluk )

Sonuç şu ki keyfinize bakın . Okursunuz üni. derler üni. gidersiniz iş derler . işi bulursunuz evlen derler . Evlenirsiniz çocuk derler derler de derler

Özet olarak siktir edin gitmeyin üniversiteye falan