bugün

15 temmuz 2016 darbesi tiyatro mu gerçek mi

Bir arkadaşım tiyatro tabiki diyor hâlâ. Izmir' den bakinca öyle görünüyordur eminim. Chpliler böyle düşünüyor. Çünkü onlara göre her şey kurgu. Hatta ileri gidip şehitleri de devletin yaptığını söyleyen akli evveller bile var.

Tanklar insanların üzerinden geçti, oracıkta öldüler. Emin olun haberleri bile yok . Sorsan çok bilgililer. Halk tv sağolsun. Şunu düşünüyorlar sanırım erdoğan fetöcü' lerden kurtulmak için darbe yaptı. Bunun mantığını bir açıklasınlar? Ay nasıl yani? 2011' den beri birbirlerinden nefret ediyorlar. Çıkıp fetö' yü hain ilân etmiş. Ona rağmen bunca insan fetönün ardısıra gitmiş işe girmek, zengin olmak için vs. Sonra erdoğan niyeyse bu insanları işlerinden attıramamış mı?:

Peki bylock' da mı kurguydu? Oradan mesajlasıp , aylarca darbe planı yapmaları. Sizde bylock var mıydı? Bylock' tan haberiniz var mıydı? Şimdi herkes fetö' den atiliyor diye yalan söylüyorlar.

5 günlük asker müebbet yemişmiş. insanlari oldururken hiç öyle masum görünmüyorlardı. Çıkarsalardı uniformalarini kaçıp gitselerdi. Öldüreceklerine ölselerdi.

Algı yapmayın algı fetö erdoğan ' dan çok önce de vardı. Erdoğan ile fetö yillar evvel birbirlerine düşman olmuştu. Sen ülkenin başbakanının düşman ettiği insanin peşinden gidiyorsan vatan hainisindir.ne bok oldugu ortaya çıkmış fetö' den bahsediyorum.
Hala boş boş konuşmalar. Iğrenç tespitler ve bunlara inananlar var. Aklınızla düşünün.