bugün

ünlü biriyle ilişki yaşamış sözlük yazarları

türkiyenin en ünlü fotoğrafçılarından, ünlülerin fotoğrafını çeken bir kızla olmuştum. ama birlikte olduktan sonra öğrenmiştim ünlü olduğunu.

çok tuhaf bir tipti. sabahın köründe yemek bile yemeden, elinde birayla gelir, biraz konuşur fotoğrafımı çekerdi, sonra hiç sevişmeden, sadece biraz pantalonunu sıyırır, 15-20 dk boyunca o şekilde yapar (sadece o şekilde istiyordu) orgazm olduktan sonra da kalkar sigarasını içer, giderdi. resmen jigolo olarak kullanıyordu beni. zaten jigolo kiralarmış normalde de.

başlarda iyiydi, anlattığı şeyleri hayretle dinliyordum. bir kaç görüşme sonrasında belki deşifre olur diye fazla bilgi vermiyim. ben görüşmeyi kesmek istedim.çünkü bana bile normal gelmeyecek davranışlar içerisindeydi. sonra annesi aradı, kızımın peşini bırak diye. dedim, ben zaten artık görüşmek istemiyorum, ona da söyledim dedim. bir daha görüşmeyeceksin diye bağırıyor. canıma minnet dedim
( kızla görüşmek istemediğimi söyleyince bu kız yalanlar söyleyip benim onla zorla olduğumu dile getirmiş, kendi çapında intikam almak için, çünkü mafyalarla takılıyordu bu, aklı sıra annesi kızıp, beni cezalandırtacaktı o şekilde). neyse siz benden önce kızınızı buna ikna edin, yalanlarına da inanmayın, biliyorsunuz zaten ne sorunlar yaşadığını dedim. sonra kadınla muhabbet sardı, kızının yalan söyleyip, benim masum bir sevişgen olduğuma inandı ama inanmamış gibi yapmaya devam ediyordu. sonra işin rengi değişti. sinirli ama o da seks yapmak istiyor gibi, sürekli iş atmaya başladı. ''senin ne özelliğin var da kızım seni bu kadar istiyor, geliyim bir de ben bakayım neyin varmış '' tarzı konuşuyor sürekli. sonra dedim nasıl bir teşkilata düştüm diyip attığı iş tekliflerini reddedip, usulca uzaklaştım ortamdan. sonra kız belli bir süre geçtikten sonra, yalan söyleyip iftira attığı için özür diledi. mutlu oldum hatasının farkına vardığı için ardından tekrar görüşmek istedi. kelimeleri en titiz şekilde seçerek, en ufak egosuna rahatsızlık vermeden reddettim bu sefer. anlayışla karşıladı. bir daha da karşıma çıkmadı.

ünlü biriyle ilişki yaşayanların anlattığı, acaba gerçek mi diye sorguladığı olaylardır.

edit: ya şurada -100 karmam varsa 50'sini attığım iki fotoğraf, diğer 50'sini de yaşadığım bir kaç olay oluşturuyor.