bugün

31 mart 2019 seçiminden sonra olacaklar

Ahahhahahahahaa çok eğleniyorum çok! Herkes seçim tahmini yapıyor. Ağır gelin kardeşler. Bu seçim yerel seçim. Ülke yönetimini etkilemiyor. Bak tekrar yazıyorum, ülke yönetimini etkilemiyor.

Bu ne demek biliyor musunuz, seçimlerden cumhur ittifakı toplamı yüzde otuz da oy alsa bi zik olmayacak demek. Yok yapacağına zemin bulamaz da yok belediyeler kritik de. Geçin arkadaş, gümbür gümbür 4 yıl aralıksız saray yönetimi ve cumhur ittifakı var. Havuz medya yayınları devam edecek. Hala varsa sefil işyeri masanıza 1 nisan da oturup aynı sefil hayata devam edeceksiniz. Olağan olmayana isyan edecek ama açıktan dile getiremeyecek, bu çabadaki insanları hükümet tepeleyecek mi diye merak edeceksiniz.
Ama ne olacak, doğal akış devam edecek. Deprem olmasına engel yok. Ekonomik gerilemeye engel yok. Ölüme çare yok. Güç kirletir, mutlak güç mutlaka kirletir.

Evet belki 4 yıl öyle bir hale gelecek ki bir taraf açıkça diğerine bilenecek. Ama o kriz inkar eden gerçekleri Sümen altı eden tipler, herşey onların ne olacağına bağlı.

Ben en azından, seçimin ülke yönetimine etkisi olmadığının farkındalığına geç varılıp, krizin göbeğinde derin uykudan uyanmalar göreceğimizi sanıyorum. Ha, 2023 e de toparlayamazsak bir nesil arada kaynayacak.