bugün

izmir de gerici şeriatçı yobaz yürüyüşü

Himm şimdi şöyle dönüp baktığımda bu tip yürüyüşlerde birkaçı geldi aklıma. Taksim ve belli başlı büyük sehirlerde belli zamanlarda hepimiz ibneyiz, lezbiyen, transız diye pankartlarla garip garip giyinen , tıbbın bile düzeltilebilir hastalık olarak siniflandirdigi tiplerin bir araya gelip saçma yürüyüşler yapan gruplardan bir farkı olmayan eylemdir.

Yürüyüş ve fikir beyanında herkes kendini ifade eden cümleler ile slogan atmaları gayet normaldir.

Fakat kafası çalışan bir insan olarak bu canına yandığını laiklik bir izmir'de mi var. Bir orada mi gidiyor bu. Biz buna göre korkusu ve provakatorluk diyoruz. Malum sol görüşlü CHP sahte carsaflilari yıllar evvel rozet takip partiye almıştı. Ayrıca bugün Afyon'da bir seçim aracında gene tesettürlü alakası olmayan bir bayanın kafasını bağlayıp resmini araçlara giydirip gezdiğini görebiliyorum. Bu yürüyüşünde provakotor amaçlı olduğunu anlıyorum.

Benim alkolden yada farklı sebeplerden okullarının üzerindeki uzvunu uyuşturan kardeşim aç artık gözlerini gaza gelme . Bu tip aktiviteler neden seçim öncesi oluyor. Olurda seçimi kaybedersek böyle olursunuz. Alakası yok istanbul da ibnelerde rahat inanclilarda boğazda rakibini icebilirsin camlicada namazını kilarsin. Kimse kimseye birşey dayatmaz. Fakat sizi hala böyle provakotor davranışlar ile kandirabiliyorlarsa yazık.

4 sene izmir'de kalmış biri olarak. Evim gaziemirde isim gidadaydi. Sizin daha hayatı problemleriniz var uyan. Gıda carsindaki boklu dere kokmaya başlamıştır. insanlar yanından geçerken burnun kapatıp ögurenleriji gördüm. Düğün çalışmayan asansor ve merdivenlerden engelli ve yaşlı insanların eziyet çektiklerini gördüm. Konak Karşıyaka dışında çopumu atacak yer bulamayıp eve kadar cebime koydugumu bilirim. Alt yapı yokluğundan yağmurlarda Gaziemir gibi yerde evini su basan kişileri gördüm.

Bırakın bu tip şeyleri de siz vatandaşlık hakkınızı nasıl alırsınız onu araştırın. At gozluklerinizi çıkarın ve provakatorlere fırsat vermeyin.