bugün

beşiktaş taraftarının şenol güneş i linç etmesi

şenol hoca milli takıma imza atınca ortaya çıkan durumdur.

halbuki fikret orman hoca ile sezon sonu devam etmeyecekti. hatta lucescu ile çok önceden takımımızın başında sizi görmek isteriz tarzında diyalogları da oldu. şenol hoca sezon sonu kendisine yol göründüğü için milli takıma imza attı. dikkate din yöentim sesini çıkarmadı. hoca imza atmadan önce eğer gitmek isterse biz engel olmayız dedi. bu malumun ilanıdır. tff zaten 1,5 senedir peşindeydi hocanın. isteseydi geçen sezon sonu giderdi. ama hala devam etmek istedi. benim kulübüm beşiktaştır dedi.

insanlar gizli gizli görüştü diyorlar. ama dikkat ederseniz ilk görüşme ağustos 2017 de oldu. hoca, başkan git nezaketen görüş dediği için gittim dedi...

fikret orman lucescu yu istiyor bu kesin bir şey aslında. o yuzden hocayı yem olarak attı ortaya. şenol hoca benim gözümde fikret orman dan büyüktür. konsantrasyon kaybı da yoktur. takım kalitesi ve uyumu düştü. hoca zar zor ayakta tutuyor.

linç etmeyi seversiniz siz suriyelilerin pisafirperver dostları sizi.. edin, size bu sevgili çok bile. bitirin gitsin. hak etmiyorsunuz. en çok ben seviniyorum.