bugün

21 ekim 2008 fenerbahçe arsenal maçı

fenerbahçe'nin çok büyük ihtimalle kaybedeceği maçtır. hatta arsenal bizi periaşn bile edebilir. ancak olur ki bu takım geçen sene avrupa'nın en iyi 8 takımından biri olduğunu hatırlar ve önlibero da oynayan selçuk ta hayatının performansını ortaya koyarsa belki alınabilecek maç. geçen sene o yüce mabedde inter , cska , psv , sevilla , chelsea maçlarını canlı olarak izlemiş bademcikleri patlayana kadar bağırmış biri olarak beni bu kadar ümitsizliğ gark etmiş bu takım ki- geçen yıl çeyrek final elemelerinde karşımıza chelsea değil de arsenal çıksaydı yüzde 80 ihtimalle yarı final oynicaktık- bu yıl sefilleri korkakları oynamaktadır.

bu yıl bu takım toplam da 16 resmi maç yapmış mtk ve partizan maçı dışında adam gibi bir galibiyeti yoktur. kocaeli'ye atılan son dakika golü , 9 kişilik belediye yada yine 10 kişi kalmış antep maçında alınan galibiyetler beni bağlamaz. adam gibi şerefimizle iki maç kazandık onlarda avrupa'nın çok sıradan takımları.

kocaeli maçı dönüm noktası olur mu? pek sanmıyorum büyük ihtimalle arsenal bize 3 atıcak ve fenerbahçe bu yıl bir daha toparlanamayacak. daha sonra oyananacak bursa , gs ve arsenal maçlarında fenerbahçe daha feci sonuçlara imza atabilir. kim ne derse desin hepimiz renklerine aşığız bu takımın ancak bu yıl bize güven vermiyor. geçen yıl ki o mücade o şerefli futboldan eser yok. umarım arsenal maçı bizim için en hafif kayıpla geçer.

ne diyelim allah yardımcımız olsun.....
güncel Önemli Başlıklar