bugün

tıraş olmayı seven erkek

cildi yağlı olan adam sakal bırakmak büyük sorun, her traş olduğunda zaten direkt olarak sivilce çıkıyor bir onunla ilgilen. Yetmedi bir karış sakal bırakmakta neyin nesi yemeğinin yağı kiri o sakalda bırakılacak öyle bıyık bırakanı biliyorum ki misal tabaktan çorbayı içse ya da ayran içse yemeğin artanı olduğu gibi bıyıkta sakalda. sanki bizim erkekler çok temizliğine hassas gibi anlatıyorsunuz. Traş en azından hijyen açısından sağlıklıdır.

Edit: Bu arada cinsel birliktelik yaşayacağınız partneriniz siz öperken kirpi gibi batan sakallarından memnun olursa o sakalı bırakmak sizin tercihiniz. Fakat bu tercihi yaparken partnerinize olan saygınızı da partneriniz değerlendirir. bu arada traş centilmen adamların işidir. recep ivedikliğe özeniyorsanız buyrun sakal bıyık bırakın bir karış yüzünüze ömür boyu jilet değmesin.
Bu arada traş severler için güzel bir forum öneriyorum.

site: geltir.com

Geneleksel traş ile ile ilgili herşeyi bulabilirsiniz fırçanın kıllarının hangi maddeden yapılmasından tut. makine traşı ustura traşı jiletli ustura jiletsiz ordu usturası traşı v.s.. esanslı traş sabunu yapmaya varan herşey bulabilirsiniz.