bugün

doktorların internetten araştırdım alerjisi

bi de bu var aq. sen benim sigorta primimle maaş alıyosun. neler de öğrenmişin sen öyle.

anlaşılan bazıları ben sigorta primi yatırıyorum diye doktorluğa heveslenmekte. olur paşam ya, gel sen otur biraz da ben vergi ödeyeyim. maden netten araştırdığınla doktorluk taslayacaksın gel yani. ben zaten vergi falan ödemiyorum.

herife bakar mısın. şaka gibi. sigorta primi ödüyorum o nedenle ben netten destek alarak teşhis koyacam. ee hadi bakalım.

edit: herkes en iyi bildiği işi yapar, diğerine karışmaz ise kimse rahatsız olmayacaktır kardeş, buna emin olabilirsin. karpuzcuya gidip karpuzu şu halden alma diğer hale git demiyorsak, mühendise yolu şu dereden geçirme dağ kenarından geçir demiyorsak, doktora da demeyelim mesela. sonra burdan çileden çıkınca da ego diyip yardırıyosunuz aq. yok haklı bildiğimiz konuda bile size sen haklısınız diyip çekilmeli. anca öyle rahatlarsınız sen ya da senin gibiler.

ayrıca dikkat çekmek istediğin konu senin sigorta primimle maaş almam(!) değil ise onu entryinin bir yerine iliştirmeyeceksin! ha iliştirdin mi, ben onu demek istemedim triplerine de girmeyeceksin. ha bir de hakkın olmadan kimsenin olmayan tribini de skmeye çalışmayacaksın.