bugün

serefsizimbenimakliimagelmisti

eski nicki (bkz: serefsizimbenimaklimagelmisti) başlığına tam 2144 entry girilmiş abimiz.

çüş diyenlerinizi duyar gibiyim. işte öyle popüler ve de sansasyonel bir kişilikti kendisi. o dönemler sözlükten kaldırdığı kızlarla brezilya'da rio karnavallarına katılıyor, işviçre alplerinde kayak yapmaya gidiyor, yazı maldiwlerde geçiriyor, ispanya'da boğa güreşlerini izlemeye gidiyor, hatta noeli paristeki eyfel kulesinin oralarda kutluyordu.. para bok olunca hayatın tadını almayı biliyor bu tip insanlar...

sonra ne olduysa sözlükten şutlandı. tabi bunu bünyesi kaldıramadı şerefsiz abimizin. yakinen tanıdığım için biliyorum, işinden ayrıldı. çok sık alkol tüketmeye başladı, uyuşturucuya felan dadandı. bir süre böyle devam etti ama ben bunu rehabilitasyon merkezine götürdüm. orda bayağı toparladı hatta eski düzenini tekrar kurdu, yine iyi paralar kazanmaya başladı ama adam ille de tekrar uludağ sözlüğe gidicem, orda bol bol kız tavlıycam felan dedi. adamın çevresinde onlarca kız varken, oradaki kızların tadını başka hiç bir yerde bulamıyorum dedi.

ben olası bir ikinci sarsıntıyı bünyesi kaldıramayacağını düşünüyorum, bu yüzden ilk zamanlar karşı çıktım ama şu an kafa olarak da tam anlamıyla hayata tutunduğunu gördüğüm için onay verdim. sözlük yönetimine de eski pileyboyumuz hakkında gerekli bilgileri ve hastane kayıtlarını verdikten sonra içim rahatladı diyebilirim.