bugün

türkiye bağırsaklarını temizliyor

fethullahçı/ tayyipçi çetenin ergenekon ve balyoz kumpaslarını millete yutturmaya çalışırken kullandıkları yalanlardan biriydi. suçsuz atatürkçüler hapislere konmuş, 15 temmuz'un önü açılmıştı. tayyipçi bülent arınç bu lafı ederken alkışlayanlar, fethullah gülen'e muhterem hocaefendi deyip özel yetkili kumpas savcısı zekeriya öz'ün heykelini dikmek isteyen akp'liler utanırlar mı, en azından kuddusi okkır'dan?


görsel
"Hukuksuzluklarıyla yıllarca kamuoyunun gündeminde olan ve 17-25 Aralık operasyonlarından sonra hükümet üyeleri tarafından da “kumpas” olduğu açıklanan Ergenekon soruşturmasında 7 sanık ifadesini veremeden öldü.

Cumhuriyet gazetesi başyazarı ilhan Selçuk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin başkanı Prof. Dr Türkan Saylan ve düzmece suçlamalarla tutuklanan ve 11 gün sonra serbest bırakıldıktan üç gün sonra uğradığı hukuksuzluk karşısında psikolojisi bozulup intihar eden Yarbay Ali Tatar, Ergenekon davasının “kurbanları” arasındaydı.

Kamuoyunun gündemine ilk gelen ölüm ise, örgüte finansal destek sağladığı iddiasıyla gözaltına alınan soruşturma kapsamında tutuklandığı cezaevinde kansere yakalanan ve hastane hastane dolaştırıldıktan sonra hayatından ümit kesilince tahliye edilen Kuddusi Okkır’ınki oldu."

https://www.sozcu.com.tr/...sabi-kim-verecek-2769634/