bugün

bakire olmayan bayanla evlenmek

başıma bir iş gelmeyecekse en doğru hareket olduğunu düşünüyorum. çünkü günümüzde evlilik yaşı on altı veya on yedi olmadığından, bir kadının yirmilerinin ortalarına veya sonlarına kadar erkeklerle nasıl iletişime geçileceğini, nasıl ilişkiler yaşanacağını yani kısaca erkekleri tanımaları gayet doğal bir süreçtir. Otuz yaşına kadar hiç bir erkekle ilişki içinde olmamış ve doğal olarak her ne kadar tersini düşünseler de erkekleri tanıyamamış bir kadınla evlenmek daha büyük sorunlara yol açabilecektir.

Erkeklerin hayatlarında bir dönüm noktaları vardır. bu, düzenli seks deneyiminden öncesi ve sonrası olarak tanımlanabilir. Bir kadınla düzenli seks yapacak kadar yakın olmuş erkekler, bakir bir adam ya da kadınları bu derece tanıyamamış bir erkeğe göre her zaman kadınlar için daha çekicidir. Çünkü her ne kadar bir örnekten yola çıkarak da olsa kadınları daha iyi tanıdıkları için onlarla daha sağlıklı iletişime geçer, onların isteklerini ve kaçınmalarını daha iyi anlayabilir.

kadınlar için de bu durum böyledir. hiç bir erkekle ilişkiye girmemiş, kısaca erkekler hakkındaki bilgileri dedikodu veya kulaktan duymadan ibaret olan kadınlar, otuz yaşlarında bile on altı on yedi yaşlarındaki kız çocuklarının yapacağı derecede çocukluklar yapmaktadır. aldatmaya daha meyillilerdir ve erkeklerin verebileceklerinin sınırını bilmedikleri için erkeklerden ne istediklerini kendileri bile bilmezler.

ama her ne kadar ilki tecrübesizlik ve toyluktan dolayı güzel geçmese de gençliğinde bir kaç erkekle deneyim yaşamış kadınlar, yirmilerinin sonlarına kadar kadınlık bilincini elde etmiş yetişkin insanlar oluyorlar.

işe sadece cinsellik yönünden bakanlara şaşırmamak elde değil. bekaret bir gecede değişecek bir statüdür. hatta bekareti kaybetmek için illa ilişkiye girmek de gerekmez ve kadınların önemli bir kısmında ilk ilişkide kan gelmediğini de hatırlatmak isterim. Bir kadınla evlenilecekse, yani varına yoğuna ortak edilecekse kriterler daha önce başka bir erkekle ilişkiye girmemiş olmaktan fazlası olmalıdır.

birde bakire bir kadınla evlenirken bir kadının ömrü boyunca tek bir erkekle ve o erkeğin de kendisi olacağını iddia etmek de boş bir özgüvendir. erkekleri bir nebze tanımış bir kadınla evlenen erkekler karılarını tüpçünün altında yakalamazlar.