bugün

erkekler ölsün kampanyası

Kadın milleti kedi gibidir, yemek yerken gözünü kapatır.
Bu söylem nankörlüğün tanımını yapmak için birileri tarafından söylenmiştir. Bunun için kadınlar kediyi sever, belki de...

Tabi ki bu durum başlık da ifade edilen anlayışa uyar. Nankörlük insanın doğasında var ve erkeklerde de bu sıkça (örn; aldatma) rastlanılır. Burada konu kadın olduğuna ve erkekler için etkisiz eleman yaklaşımı yapıldığı esas konu.

Hele ki son 20 yılda toplumda çoğunluğa etki eden yozlaşma cehalet fundamentalist anlayış en çok kadınlar da çarpıcı şekilde daha çok göze batıyor.
Zaten varolan "erkek değil misin yapacaksın, bakacaksın, geçimimi sağlayacaksın" anlayışı ile bir erkek de satınalma paritesine önem veren kadın kendini satılık sahip olunan mal, ücretini verdiğiniz sürece yararlanacağınız hizmet konumuna sokması ile kendini ucuza satmsmış bedavaya gitmemiş gibi görmesi ile erkek gözünde yaşam denen balonda bir safra konumuna getirdiğini görmüyor.

istisnasız yüksek öğrenim gören okuyan ve kariyer elde etme planı olan kariyeri olan kadınların %99'u evleneceği flört edeceği sevdiği veya birlikte olacağı bir davete koluna girip gideceği erkeğin en az kendi seviyesinde (diploması parası) olsun der.
Bırakın bu okuyan okumuş kariyeri parası olanı, baba evinde kısmet bekleyen ilkokul okumuş çalışmamış, çalışsa bile sigortasız babası gibi asgari ücret ile çalışmış çalışan kadın da okumuş kariyeri olan parası olan erkek ister.

Sonuç olarak bulamayınca sözlük de böyle başlık açılır.
Kısmetini beğenmemiş, yıllar sonra zamana yenik düşünce de kısmeti onu beğenmemiş de olabilir, tabi bu kadınlar da bu gruba dahildir.

Haaa...
Tabi ki "istediğini bulmuş olanlar böyle başlık açıyor yazıyor olamaz mı" diyebilirsiniz.
Olamaz, bulmuş olanlar; erkekler ölsün diye soyut bir genelleme yapmazlardı.
Mesela; bulanlar, erkeklerin giyotin ile kafasını kesmeli, yağlı kazığa oturtmalı, çivili fıçıya koyup tepeden yuvarlamalı, kızgın demirle dağlamalı, ateşte yakmalı vb engizisyon tarzlarını ayrıntılı olarak menü olarak sunardı.