bugün

turban yasagini mini etekle karsilastirmak

çoğu yobaz ve nurlu ergen cengaverlerin savlarında dile getirdikleri cırlama cümlesi nedir? bu "mini etekle üniversiteye giren giriyorda niye türbanla giremiyor" vs vs mini etekli x yaparken türbanlı niye x'i yapamıyor gibi...

iyi de güzel, ölçüsüz doldurulmuş sözlüğe taşmış arkadaşım mini etek giyen kız mini eteği "s-i-y-a-s-i a-m-a-ç"la değil, bacakları güzeldir, kendine güveniyordur yakıştığına inanıyordur ve ondan giyiniyordur. mini etekli bayanlar için erkekler mücadele vermez kız eteğini giyer biter. ardına kadın kılığına girmiş çarşaflı erkekler savaşmaz... dergilerde köşe yazısı yazacakları vakit yüzleri görünmeyecek şekilde türbanlı olduğu halde poz vermez. modern bir kadın gibi tüm özgüveniyle modern dünya'da bir "insan" gibi yer alır. pankart açıp "7.4 yetmedi mi" deme suretiyle yüce allah'ın doğa olayını kendine yontmaz. siz hiç duydunuz mu bilmiyorum ama hiçbir din tandanslı siyasi partinin seçim vaadi olarak siyaset mezesi olarak kullanıldığı duyulmamıştır. türban bir başbakanın bile kabul ettiği siyaset malzemesidir (bkz: velevki siyasi simge).

mini etek tekrar söylüyorum giyenin siyasi bir amaçla ortaya çıkma aracı değil kendine güvenen kızların giydiği sıradan bir elbisedir. bunu türbanla karşılaştırıp mide bulandırıcı bir şark kurnazlığı ile saçma siyasi savların karşılaştırma ve hamaset aracı olmaması gerekir.

mini etek giyen bir kızın günahını taşımayacağınıza göre artık susabilirsiniz. ama "ben mini etekli kız görünce vitaminli yavruları donuma salıyorum" diyorsanız baskılamayın kendinizi rahat rahat relax. (bkz: evlenin)