bugün

chp liler yüzünden mecliste 67 terörist beslemek

--spoiler--
chp'nin kalesi olan neredeyse bütün batı illerinde durum bu. normal şartlar altında izmir'de yüzde 11 küsur hdp oyu çıkar mı? siz ite kaka zorla soktunuz o teröristleri meclise!
--spoiler--

izmir'den haberi olmayan bir kazmanın sallaması. Olm, Aydın, Manisa, Muğla, izmir, Mersin, bütün bu sahil kesimlerine 80'lerden beri akın akın kürt geliyor, sen hangi gezegende yaşıyorsun? Ege üniversitesinin yarısı kürttür, aç google'ı tara sürekli kürtler olay çıkarır, Kadifekale Yeşilyurt silme Kürttür. Salihli'de kaç kere MHPLiler Kürtlerle kavgaya tutuştu işimizi aşımızı alıyorsunuz diye. Aydın'da bizim incir bahçeleri 80'lerde istilaya uğradı da ortaklık diye bir şey çıkarıyorsun, bahçene konuyor en azından bahçeye bakıyor sana da biraz üzüm incir getiriyor biraz satıyor kendine sana para çıkıyor böyle çözümler bulundu.

Aydın'ın umurlu ilçesinde bir beldeden 2015'te silme HDP çıktı adamlar koloni olmuş orada. Nazilli'nin dörtte biri kürt mahallesi. Hala adam gelmiş izmir'den %10 mu çıkar diyor. %15 çıkmadığına şükret sen.
güncel Önemli Başlıklar