bugün

başkasıyla sevgili olan hatunu götürmenin yolları

Ha bu arada sevgi guven tarzi kelimelerle, "seven insan bunu yapmaz" tarzi konusan insanlar gelir birazdan. Gelsinler. Bir iliskide sevgi guven varsa zaten olmaz bu taktikler.

Kesinlikle olmaz degil tabi. Sevgisizlik ve guvensizlik yaratilabilir. Onemli olan hatunu iyi analiz etmek. Zayif noktalarindan yararlanmak. Bir cok kadin sevgilisinden fiziksel veya sozlu siddet gorur. Bunu unutmayarak, kibarligin ilk kural olacagini unutmuyoruz.

Burada onemli olan, hatun kisisinin eskimis, monotonlasmis iliskisine alternatif olabilmek. Mesajlastiktan sonra mesajinin silindigi insan olabilmek. Sevgilisinden gizli tutuyorsa sizinle olan arkadasligini, bu isi olmus bilin.

Ha bunlar olmadi mi? Biraz para ve imkaniniz varsa, bir arkadasinizdan rica ederek veya bir escorta para vererek kizin sevgilisini ayartabilirsiniz. illa yataga atmaya gerek yok. Mesajlassin yeter. Ki o hoduk zaten zamanla caktiracaktir bunu. Hatun da aldatilmis olmanin kendinde actigi yaralari sizinle sarmaya calisacak. Bu taktigin ise yaramadigini gormedim ben. Ortalama bir sevgiliden fazlasini yapamamis her keko guzel bir kizin ilgisinden hosnut olur. Bi bok yemeye cesaret edemese bile en azindan mesajlasir.

"Acaba?" Der. "Daha iyisini mi buldum?".