bugün

hayal kurmak

güzeldi. çocukken, ergenken gerçekten güzeldi. yaşımızı başımızı aldık artık hayal de kuramıyoruz. ülkenin gündemini düşünüyoruz, ekonominin durumunu düşünüyoruz, gelir-gider dengesini düşünüyoruz, vergileri düşünüyoruz biz hep düşünüyoruz amk. hayal kurmaya fırsatımız kalmıyor.

ufak bir çocukken hani 13-14 yaşlarındayken falan eğer bir arabam olursa trafiğe çıkar bir arabayı takip eder gittiği yere kadar gider yeni yerler görürüm diye hayal ederdim. büyüdük, yaşımız aldı yürüdü. araba sitenin otoparkında yatıyor. bayramda bile bir yere gitmeyi düşünmüyorum. yatsın dursun.

çocukken güzeldi. hayaller kurardık. mesela bir hollanda hayalim vardı benim. hollanda ne alaka amk deme cidden vardı böyle bir hayalim. ne zaman yağmur yağsa gökyüzüne bakar hollanda'da yaşamalıyım derdim. nedenini ben de bilmiyorum. çocukluk hayali işte.

hayaller, hayatlar...

bir sürü planlarımız vardı tanıdığımız insanlarla mesela, akrandık, aynı yaş grubundaydık. kimi evlendi yuvasını kurdu kimi ise erkenden öldü. 32 yaşında ölüm insana hayal kurma fırsatı da vermiyor ki. bir diğeri 34'ünde gitti. daha beteri de var 27'sinde balayına bodrum'a giderken trafik kazasında öldüler. her giden bir şeyler aldı götürdü.

şimdi sen gel de hayal kur.