bugün

gizli dosya ve klasorleri goster

işyerindeki mazlum çalışkan elemanın iç dünyasına dair önemli ipuçları yakalayabilme metodu.

virüslerden abasi mikilmiş pc nin başına geçilir, çalışmaz. patron bu sefer forevır hağnım siz berkcan'ın bilgisayarına geçin o benimkine gelsin der, eyvallah denilir. halbuse pc çalışmıyo diye belki iş düşer diye düşünmüştüm, erkenden eve giderim çizgi film de vardır sabahın köründe. yollamadı tabi, neyse.

diğer elemanın pcye geçilir, ulan bu da yavaş çalışır. işyerindeki nalet virüs şu sabit disklerde duran autorun hedesidir, direkt c de görünüyosa ayvayı yemişindir. yeni geçtiğin pcde aha bu başlıktaki olayı yaparsın. c sürücüsünü açarsın, gözlerin şeffaf bir autorun arar.

o an c klasöründe sıkıysa seyret isimli bir klasör görüyorum. hassiktir herif porno koymuş lan! patronlar namazlı niyazlı adamlar, bi görseler herif tekme tokat uçar burdan! sesimi çıkarmıyorum, günlerin geçmesini bekliyorum.

cuma günü, beyler öğle namazına gidiyor. büroda geriye kalan diğer iki bağyana mevzuyu açıyorum, oha moha oluyoruz tabi. bir tanesi "izleyelim neymiş merak ettim" diyor. ben izlemem diyip kenara çekiliyorum, merak da var tabi ehhe. geçiyor bunlar başına, sesi de açık unutmuşuz.. birden pc nin başındakilerin gözleri açılıyor, pc den gürül gürül " hüaaaahhhh" diye ses yükselmeye başlıyor. sesini kısın layynn diye ciyaklarken ben de monitörün karşısına geçiyorum. gördüğüm şey...

kefenlenmiş bir adam.

meğerse arap korku filmiymiş nerden bulduysa. sen seyret sıkıysa manyak ibne.