bugün

nikahı iptal eden nikah memuru

kompleksli, memuriyete; devletin suni ciddiyetine mahkûm kalmanın acısını kendi hâlinde bir damattan ćıkaran memurdur ki memurdur diyorum bakın sevgili yazarlar.!

ulan aynı espriyi bir kodaman, bir bakan oğlu, parlamenter çocuğu yahut taşaklı bir devlet adamının yeğeni&yakını yapsın da sen o zaman iptal et bakayım!?

yiyorsa o zaman damata posta koy, otoriteni üstün kılmaya, ünvanını insanları sözde göt etmeye kullan da göreyim götünü!

amk, siz yavşak yavşak bayat klişe espriler yaparken iyi;

evlilik cüzdanını gelin hanım'a mı vereyim damat bey'e mi vereyim diye her ikisini de "külâh dondurmayla turistleri daşşağa saran maraş dondurmacı" edssıyla maymun edip oynatırken bir şey yok,

gelin hanım damat beyin ayağına basmadı; kıyamadı galiba vs gibi şapşal komikliklerine ehe mehe diye efekt katarken her şey normal,

gelin yahut damadın evet cevabına iyi düşündünüz mü imzayı attım mı iş biter diye mizah kabızlığı yaşatırken oh ne alâ..

ama iş; gelin yahut damatın bir iki saniyelik muzipliğine gelince auuvv!

ne auuvv amk ne auuvv!?

yaprağı yerken katur kutur;
sapına gelince mee !!

olmaz paşam, öyle çifte standart olmaz!

adama göre muamele; dişine göre olana gaz kesmeme olmaz!

işinize geldiği gibi bakmayın olaya, sonra olaylar işte sizin böyle iki dakikalık artistliğiniz yüzünden sarpa sarar, iyice çığrından çıkar!