bugün

kurdaki hareketler türkiye gerçeğini yansıtmıyor

Kur Dediğini Güvercin Yapar, Türk bakar.

Kurdaki hareketler Türkiye gerçeğini yansıtmıyor. Türkiye gerçeğini lira yansıtır. Mesela en büyük Liranı alırsın avm’ci amcaya gösterirsin o sana neleri alamayacağını söyler. Düşünsene en büyük avroyu adama gösteriversen de adam kalpten mi gitse?

Dış güçlerin önce hangisi dolar oyunu son zamanlarda çok gündemde. Üçüncü bir gezi oyunu mu bu diye şüphelerim artıp duruyor. Acaba diyorum Toplumun çıplaklanma suretiyle bu yaz kova başlarında organize olabileceğini darbelerden sorumlu kişilere şey mi etsem.

Aranızda dolarları, avroları, altınları yastıkaltı yapan vatansevmezlar mi var yoksa! Bunu yapmayın ülkenin bekası için aman diyim yeyin onları. Bir gün olur da kimde var kimde yok diye bir gararname çıkar. Sonra seni katocu ilan ederler, baktılar olmadı sadocu derler. Derler de derler. Nenize lazım illa bişey altı yapacaksanız tavlanızı koltukaltı yapın keyfinize bakın.

Arabanız varsa bol bol gezin. Ne kadar gezerseniz ülke o kadar kalkınır. Gayri ihtiyari milli hafızalarımız da hesap yapmaktan tazelenir. Mazot dediğin ülkemiz sınırları içerisine girdikten sonra yükselen bir değerdir. Benzin dediğin de yükselir amma bozdurmak isteyenin de tüpe çevirdiği bir şey değil mi? Değersiz bişey aslında ama onu da memleket yetkililerimiz gereken değeri vermek koşuluyla afedersiniz egsoz borusundan çıkartmak suretiyle püfür püfür estirtiyor. insan o değerli şeyin boşa havaya gidişine üzülmüyor değil. Bazen o değerli mübarek gazla tütsülenesi gelen vatandaşlarımız var. Koltukaltlarını egsoz gazıyla dizginleyip yaz gezmelerine çıkmaya hazırlananları da biliyorum.

Tamam farkındayım saçmalıyorum.
Anlayacağınız mazot gene pahalandı!