bugün

ankara metrosuna keçiyle binen adam

(bkz: istanbullu kadınlar köpek beslerken iyi miydi)

yok arkadaş, bizim millet hala şehir yaşamını çözemedi, ya da şehre uyum sağlayamayanları övdüğü zaman içindeki asi damarı kabarıyor. fayt kılapçı gençler sizi.

bak güzel kardeşim; bana istediğin kadar eksi ver. o hayvanın küçük veya büyük olması, ahır hayvanı olduğu gerçeğini değiştirmez. küçük orangutan da soksun biri o zaman oraya.

hayvanın ne zararı varmış. yuav ben hakikaten çıldırazayim. hayvan terör estirecek, kadınları taciz edecek demedik zaten. boncuk boncuk sıçarmış en fazla. sen hayatında hiç taşraya gitmedin, orada keçi ahırına girmedin herhalde. tavşan zannediyor keçiyi. *
ulan idrar üretmiyor mu bu hayvan? tabii sen temizlemediğin için sıkıntı yok.

şehirde böyle hayvan zaten beslenmez. ulan koluya komşuya acımıyorsunuz, saatlerdir duyarını kastığınız keçi yavrusuna acıyın bari. abi kesin saf duygularla taşıyordur o keçiyi orada. şirinlik olsun diye. tatlışlık olsun diye. kesinlikle büyüdüğü zaman kesip yemeyecektir onu. kesin. çünkü o dayı çok tatlış bir dayı. saf-temiz anadolu insanı. muck!

her neyse, daha fazla uzatmak istemiyorum konuyu. benim ortaya attığım argümanlar buradaki sahte duyarcıların eylemini durdurmaya yetmiyor.

kasın duyarınızı. umarım bir gün metrobüste keçiye denk gelirsiniz. *
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar