bugün

filistinin aslında masum olmaması

aslında israil - filistin çatışmalarında tüm suçun, israil tarafına atılması üzerine bu yazıyı yazıp fikirlerimi belirtmek istedim. katılır veya katılmazsınız.

baktığın zaman israile zamanında topraklarını para karşılığı satan bir millettir filistin. savaş zamanında ingilizlerin rüyalarına kanıp da ihanet eden bir toplumdur.

bence filistin barış istemiyor empati kuralım. askersiniz sizin devletinizin bayrağını yakıyorlar, tüm ailevi ve dini değerlerinize küfür, hakaret ediyorlar. sizi her fırsatta kışkırtıyorlar size 5 milyon nufusu olan bir miletin on binlerce genç yaşda adam varken çocuklara taş attırıyorlar. sınırınızı ihlal edip yukarıda saydıklarımı yapıyorlar çeşitli terör örgütleri ile sizin milletinizden adamları öldürüyorlar (bkz: 1972 münih olimpiyatları)
düzenli olarak el yapımı patlayıcılar ile sizi taciz ediyorlar. bizim medyamız ise filistinlileri ne hikmetse masum gösteriyor, sanki melek. kışkırtma da bir suçtur unutmayın.

Bir ülkenin sınırında toplanıp ülkeye gireceğiz demek öyle bir şey yok önce uyarır, uyarı ateşi yapar sonra beynine zımbalar. Ve yahut sözde barış yürüyüşüne baltalar ile gidip ateş yakıp yüzünü maskeyle kaptırsan da o yürüyüş barış yürüyüşü değildir.

kısacası dostlar siz özgürlük adında terörist eylemlerde bulunursanız meşru müdafaa ve angajman kanunları gereği mermiyi yersiniz. filistin masum değildir israil ne kadar suçlu ise filistin de en az o kadar suçludur.
görsel
görsel

görsel