bugün

twitter da borsa manipülasyonu yapan hesaplar

spk'nın çok sallamadığı hesaplardır.

buradan hisse pazarlar bu tipler.

şu şekilde çalışır: örneğin bu hesabı kullanan kişi x hissesini aldı. önce x hissesi hakkında grafik paylaşır. sonra x 4,5 lira oldu giriyorum der, sonra da ekler x hissesinde hedef 5 lira. ama kendisi çoktan 4,2'den almıştır.

küçük yatırımcı buna inanır, 4,5 - 4,6- 4,7 ne bulduysa satın alır hisse 5 lira olacak diye. bizim twitter manipülasyoncusu ise 4,9'dan satar hisseyi.

5 olacak diye keriz gibi bekleyen yatırımcı 5'i göremez, oradan satışlar sıklaşır ve 4,5-4,4-,4,3-4,2 hisse aşağı yukarı gide gele eski fiyatına geri döner.

twitter manipülasyoncusu küçük yatırımcıya elindeki hisseyi aldırıp yükseltmiş ve sonra kendi hedeflediği fiyattan kallavi karı cebe atmıştır.

sonra millet kızınca da der ki "ben alın demedim ki".

arkadaşlar bu dingillere kanmayın, haber sitelerindeki al sinyali veren hisseler ya da sat sinyali veren hisseler başlıklı haberlere ya da aracı bültenlerine kanmayın.

uzun vadeli yatırım yapacaksanız yatırım yapacağınız hissenin bilançolarını, kar zarar durumlarını inceleyin, hepsinin detaylısı da özeti de internette bulunur.

kısa vadeli yatırımlar için de bilanço, kar durumu ve hisseye olan anlık para giriş çıkışlarını iyi takip edin.

türk borsası yani borsa istanbul yabancı yatırımcının gözdesi. insanlara kanmaya çok meyilli olmayın.