bugün

20 şubat 2018 bayern münih beşiktaş maçı

beşiktaş'ın kapanıp kontra oynamasını bekliyor herkes ama öyle olmayacak. çünkü babel dışında kontra atağa yatkın futbolcumuz yok ki babel de tam öyle değil. gökhan töre, olcay ve kerim frei olsa evet akıllıca bir taktik olurdu ama yok. topu ayağında 3-5 gevelemeden içeri atmayan quaresma var. q7 kesin 11'de olacağı için kontrayı unutun.

beşiktaş alan savunması yapacak ve topu kapınca emin olun pas yaparak standart atak varyasyonlarını gerçekleştirecek. eğer alan savunması yapıp top çevireceksek şu kadro ile çıkmalıyız.

-------------------fabri-----------------

ggönül----pepe----vida--------adriano

-----------medel-----tolgay------------

babel----------talisca----------quaresma

---------------negredo--------------------

beşiktaş'ın geçen yıl ki napoli ya da lyon deplasmanı gibi olacak, yani beşiktaş alan daraltıp pas yaparak rakip ceza sahasına yönelecek. hatırlarsanız o iki maçta da atiba çok sırıttı çünkü atiba genelde öne değil yana pas yapar ve teknik dmc'ler karşısında çok zorlanır. bu yüzden tolgay bence çok daha yararlı bir tercih olur.

aslında talisca yerine de direk oğuzhan yazılabilir ama talisca'nın bu tip maçlarda vites artırması ve şapkadan tavşan çıkartma ihtimali olduğu için her hoca kafadan 11'de çıkarır. hani olur da skor lehimize dönerse 70'ten sonra gelecek ayarsız baskı için oğuzhan-talisca değişikliği gelir.

dualarımız beşiktaş ile...