bugün

itu sozluk e rezil olmak

uludağ sözlük içerisinde hali hazırdaki çekişmelerin, polemiklerin, forum tarzı entry ve başlıkların ayyuka çıkıp sınırlarımızı aştığının göstergesidir.

yazacak bir şey bulamayan, sadece bakınız şeklinde entry girerek yazar oldum havasındaki insanların çokluğu nedeni ile sözlüğün kalitesi günden güne düşmektedir. moderasyonun geniş kapsamlı bir operasyon yapması şart olmuştur kendimce.

polemik yaratmak için açılan ve sözlük formatına öyle ya da böyle uygun görülen başlıklar olduğu sürece bu sözlük , bir forum olmaktan öteye gidemeyecektir.

eleştiriler can yakabilir ama sadece eleştireni kötülemekle iş yapmış sayılınmaz. belki adamlar doğru bir kaç noktaya parmak basmışlardır.

eleştirenler kendileri çok mu iyi? değil tabi ki, uludağdan tek farkı kaliteli yazar sayısının biraz daha fazla olması o kadar. orayı ayakta tutan da bu yazarlar ve işini yapan moderasyon sanırım.

eklemeden edemiyeceğim eklenti ; uludağ sözlük'ü klon şeklinde bir ifadeyle aşağılamaya çalışan itü sözlük yazarının içinde bulunduğu sözlük te bir ekşi klonudur. arada bir kaç sene fark olması kaliteyi tabi ki değiştiren bir unsurdur. ama uludağ sözlük daha çok genç. elbet içindeki çürükleri ayıklayıp kalitesini zamanla daha da arttıracaktır.