bugün

ders çalışmak için gerekli olan motivasyon

11 tane vizem var, cumartesi günü 3 sınavla başlıyor. pazar günü dahil sınavım var. neyse ki saatleri geçte her sınav haftası gelen düşüp bayılacağım herhalde bi yerde duygusu olmayabilir bu sefer.
aslında hayatımızda girdiğimiz onlarca sınavdan bir düzinesi bu hafta sadece ama yine de uzayan senen de bile 11 ders ile mücadele ediyorsan çok büyük bir olaymış gibi görüyorsun bunu.

Benim bir ev arkadaşım, hatta o da burda yazıyor. (bkz: kuscubasi sezer)

bununla bir tahtamız var, baktıkça bize güç versin moral versin diye oraya bişeyler karaladık. işe yarıyor mu daha anlayamadım ama sınavlar başlayınca göreceğiz.

Prometheustum çiviyle çakılırken taşlara ciğerimi kartallara yedirdim. spartaküstüm köleliğin çığlığında aslanlara yem oldum, Tükendim. Kör kuyuların dibinde yusuftum, Kerbela çöllerinde hüseyin, Zindanlarda cem sultan sehpada Pir sultandım. Tanrılardan ateş çaldım, yüzyıllar boyunca yandım. Bir anka kuşu gibiydim, kendimi küllerimden yarattım.

Murat göğebakanın vurgunum şarkısında vardı bu dizeler, dinledikçe baktık coşuyoruz yazdık tahtaya. şimdi gelip gidip okuyoruz.

he derseniz ki asıl motivasyon kaynağı ne?
Derslerden, okuldan, şehirden, insanlardan sıkılmak ve siktir olup gitme isteği