insanın hayatı sorguladığı evre

kesinlikle düzenin bozulduğu evre;
size anlatmak istediğim bir mevzu oldu.

bir kaç hafta öncesine kadar herşey normaldi ev iş, iş ev hatta hafta sonu samimi olduğum 3 arkadaşımla kısa bir geziye bile çıkmıştık ta ki 2 hafta öncesine kadar....

cumartesi sabah işe gidiyorum elimde en sevdiğim patatesli poğaçalardan var 15 yıldır millete kan kusturan patronun bacanağı karşımdan geliyor kolum hafifçe koluna değiyor kesinlikle çarpma yada omuz atma yok sadece değiyor belli belirsiz. iki yıldır konuşmuyorum çocuğu yaşındaki kızlara bakan millete kan kusturan midesini bulandıran bir orospu çocuğu olduğu için.
neyse kolum değiyor''düzgün yürüsene lan'' diyor dönüp üzerine doğru gidiyorum bir tane vursam devrilip gidecek ''çek git sabah sabah'' diyorum arkamı dönüyorum bir kaç adım attıktan sonra ''götünü başını sallaya sallaya işe geliyor'' diyor bana. elimdeki poğaçayı yere bırakıyorum kontrolü kaybetmeden çay ocağına giriyorum uçarak yandan dalıyorum buna çay ocağında kimse yok aralayacak burnunu felan dağıtıyorum yerdeyken kafasını fayansa duvara vuruyorum çay ocağı mezbaha ya dönüyor. en son yerde dört ayağının üstüne debelenirken ağzının üstüne güzel bir sol vole yerleştiriyorum çaycı içeri girip onu görüyor yandan yandan çıkıyorum fabrikadan. bütün olay toplam 2 dakika sürüyor. arabaya biniyorum müdürü arıyorum böyle böyle oldu diyorum müdür ben seni ararım diyor. 1 saat sonra arıyor adamı öldüresiye dövmüşsün haklısın ama bu kadar niye vurdun diyor bende küfür etti diyorum. elim şiştiği için gidip rapor alıyorum o arada dövdüğüm adamın sigortasız olarak 1 haftadır orada takıldığını çıkışı verildiğini öğreniyorum. pazartesi beni muhasebeci arıyor sorgusuz sualsiz savunmamı almadan beni işten çıkarıyorlar tazminatsız. aradan 1 hafta geçiyor yeni bir işe balşıyorum sabah akşam beraber çalıştığım herkes götünün korkusundan beni arayamıyor orospu çocukları hepsinin anasını sikicem.
2 tane avukat a gittim söyledikleri tek kelime şu 'iş yerinde kavga eden işçi işten tazminatsız çıkarılır' iyide abi adam küfür etti tahrik etti beni diyorum üst birime şikayet edeceksin diyor.
lan bu nasıl iş şimdi olsa yine yaparım 10 bin tl ye yakın paramı yediler ama taşaklı bir avukat bulup salıcam üstlerine olmadı tek tek yakalar döverim.

ha orada bütün gün telefondan dizi, film izliyor kitap okuyor, 5 te çıkıyordum lan 4 senede organize de neler olmuş bir yere girdim ananı sikeyim millet mal, herkes patronun akrabası yarıdan fazlası suriyeli sevmediğim ne varsa burada. anasını sikeyim 31 yaşımda intihar edip gitmek istemiyorum bu orospu çocukları için. ha o en baştaki 3 arkadaşım vardı ya onların amına da siz koyun birisi hariç. haberleri olduğu halde borç felan isterim diye herhalde ne arıyor ne soruyor şerefsizler. kimin ne mal olduğunu 2 haftada öğrendim neyse.
herhalde yeni girdiğim yerden de bu gün yarın çıkarım o orospu çocukları duymuş buraya başladığımı şimdi ayrılacağım bak yapamadı felan diyecekler. bizimkiler duydu üzüldüler tam da borçlarım azalmıştı anasını siktiğimin adamı bir laf söyledi olay nereden nereye geldi ananı sikeyim senin orospu çocuğu gerçi 10 bin tl lik dövdüm içim rahatta işimden etti orospu çocuğu.