bugün

türkiyede oy kullanmak şirktir

türkiye cumhuriyeti allah'ı bir ilah olarak görmeyen ve onun indirdiği hükümlerin kendilerini bağlamadığını iddia eden bir devlettir ve halkına da bunu dayatır. islam'a göre buna tağut denir. kim tağutu inkar edip iman ederse işte o kurtuluşa ermiştir ayetiyle sabit olarak müslümanın tağutu benimsememesi sahiplenmemesi onun emirlerine uymaması ona muhakeme olmaması ve ona askerlik yapmaması gerekir. demokrasi bu tağutun dinidir. yeni nesil put demokrasidir. yani allah hüküm koyucu değildir irade milletindir allah ne derse o değil, millet ne derse odur. bu ayrı bir dindir. demokrasi apayrı bir dindir. ibadetleri olan ilahı halk olan bir dindir. zaten din demekde kanun demektir.

en nihayetinde islam'a göre konuşacak olursak eğer allah'ın hükmü olmayan bir yerde bir kişi bir başka kişiye oy vererek allah'tan alınan kanun koyma yetkisini oy verdiği kişiye vermiş olur. kısaca "benim rabbim allah değil sensin bana kanunları da o değil senin belirlersin" der. kendisi kafir olur. ve allah'ın yerine farklı kanunlar koyan tüm herkes yani kısacası allah'ın hükmüyle hükmetmeyenler işte onlar kafirlerdir.

erdoğan da tüm vekiller de kafir olmuşlardır. oy kullanan herkeste kafir olmuştur. vesselam.

burda helal haram yok. burda küfür var.allaha ortak koşmak var. bunun meydan boş kalmasın diye bir savla geçişmesi mümkün değildir. allah'ın dinine muadil bir din var ve siz ibadet edenlerisiniz. meydan boş kalsaydı da o meydana siz kendinizi adamasaydınız. işte böyle allah müşriklerle oturmayı bile yasaklarken siz delilsiz yere onların dinine girerek orayı boş birakmiyorsunuz. vallahi demokrasi meydanını onlara birakmayan cehennemi de onlara birakmayacaktir. peygamber as a gel liderimiz ol kralimiz ol dediklerinde "ben meydanı bunlara birakmayayim darunnedve de biz de olalım hem böylece daha çok insanı etkilerin" mı dedi de siz kendi kendinize şirk koştunuz?