bugün

müslümanın ilk vazifesi terörist olmaktır

müslümanların çok büyük çoğunluğunun tüm dünya geri zekalı olduğunu zaten biliyor, o husus hakkında değil de kurandan bir şeyler gider ayak yazayım dedim.
Mâide Sûresi 47. Ayet; incil ehli Allah’ın onda indirdiği ile hükmetsin. Allah’ın indirdiği ile hükmetmeyenler fasıkların ta kendileridir.
aynı şekilde kuranda asla incil'in bozulduğuna dair bir ibare yer almaz aksine allah'ın her zaman sözünü koruduğundan bahseder.
A’râf Sûresi 157. Ayet; Onlar, yanlarındaki Tevrat’ta ve incil’de yazılı buldukları Resûle, o ümmî peygambere uyan kimselerdir. O, onlara iyiliği emreder, onları kötülükten alıkoyar. Onlara iyi ve temiz şeyleri helal, kötü ve pis şeyleri haram kılar. Üzerlerindeki ağır yükleri ve zincirleri kaldırır. Ona iman edenler, ona saygı gösterenler, ona yardım edenler ve ona indirilen nura uyanlar var ya, işte onlar kurtuluşa erenlerdir.
ee, hristiyanları ve yahudileri öldüremiyorsak geriye sadece putçular kalıyor.
(2-BAKARA/191):Onları, bulduğunuz yerde öldürün ve sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. Fitne, öldürmekten beterdir. Onlar, size karşı savaşıncaya kadar siz, Mescid-i Haram yanında onlarla savaşmayın. Sizinle savaşırlarsa siz de onlarla savaşın. Kafirlerin cezası işte böyledir.
özet: yeriniz, yurdunuzdan edilirseniz sadece kovmayın, öldürün. eğer size saldırmazlar ise siz de onlara saldırmayın.
sonuç:buradan müslümanların ilk vazifesinin beyin satın almak olduğu ortaya çıkar, terörist olmaları değil.