bugün

avukatların kan emici olması

Vay arkadaş neler yapıyormuşuz biz. Karşı tarafla anlaşmaktan tut da, kasıtlı olarak hukuki süreci uzatmaya kadar ne adi adamlarmışız biz meğerse. Acaba yıllardıt ben adliye diye başka bir yerde çalışıyorum da haberim mi yok...

Tabi bu atıp tutanlar "yasal" olan vekalet ücretini ödememek için 1000 takla atar, danışmanlık ücreti zaten gereksizdir çünkü lafa para vermektir.

Ama aynı arkadaşlar doktora gittklerinde 200 lira muayene ücretini, psikologa gittklerinde saatlik 300 tl gibi ücretleri hiç sorunsuz öderler. Lafa para ödeme hususunda ise telekomünikasyon şirketlerine aylık telefon faturası öderken hayıflananı hiç görmedim.

işte bu tip ikiyüzlü insanları gördükçe aklı sıra bu tip şark kurnazlığı yapanları maddi anlamda sömüren meslektaşlarıma zerre kızasım gelmiyor. Yukarıda bir arkadaş yazmıs; zorunlu müdafilik kanunda sayılan tip durumlar için mevcut sadece. Kanunlar da herkesin ulaşabileceği şekilde aleni. Götüne güvenen varsa hiç avukatla uğraşmasın araştırsın, hakkını kendi arasın. Böylece sahtekar güruhumuzla da uğraşmamıZ olursunuz.