bugün

üç büyük klubün acınası hali

aslında süper lig ve hatta 1. ligdeki takımların acınası halleridir. klupleri babasının malı gibi yöneten alçak ve şerefsiz sözde yöneticiler sayesinde klupler batmıştır.

dua etsinler; tayyip hepsinin vergi borcunu sıfırladı. hepsinin. yoksa bu sene ligde bile yer alamayacaklardı. vergi borcu deyip geçmeyelim; üç büyüklerin 1 er katrilyon vergi borcu ve faizleri vardı.

yine tayyip e dua etsinler lilere sponsor bulunamadı adam spor toto ve ptt yi görevlendirdi üstüne birde ziraat türkiye kupası diye bir şey çıkardı o da yetmedi a spor a ziraat türkiye kupasının trt ye de ptt 1.lig in yayın haklarını almaları için talimat verdi kısacası zorla aldırdı.
o da yetmedi sikindirik ligi yayınlamak isteyen tv şirketi bulunamadı kişisel bağlantısını kullanıp katar lılara emrivaki ile çaktı resmen.

dua edin lan şu an başta 3 büyükler olmak üzere ülkemizde takımlar mücadele veriyorsa alayı tayyip sayesinde. ama bu koduğumun yöeneticileri hala akıllanmayıp miras kalmış zengin piçi gibi paraları savurmaya devam ediyorlar.