bugün

kibris i verelim gitsin

kıbrıs konusunda verilmiş en ufak bir taviz dahi yoktur. sadece kıbrıs halkının daha rahat etmesi için ortaya atılmış, adı annan planı olan bir mutabakat metni vardı. ve bu metni kıbrıs halkı kabul etti. rumlar ise kabul etmediler. ödüllendirilen yine rumlar oldu. işte avrupanın iki yüzlülüğü burada ortaya çıktı. kofi annan dahi "ben bu meseleyi en olumlu şekliyle hallediyordum lakin avrupa devreye girdi ve dengeler değişti" demiştir.

kıbrıs halkının tek gelir kaynağının türkiye olduğu düşünülürse, dışarıya açılmak kıbrıs için daha da yararlı olacaktır. ama muhalefet etmek için muhalefet edenler buna da bir kulp takıp kıbrıs veriyorlar kıbrısı satıyorlar gibi elzem açıklamalar yapmışlardır. şu anda verilmiş ve verilecek bir kıbrıs olmadığı görülmüştür. başbakan recep tayyip erdoğan kıbrıs ile ilgili en taze açıklamasını dün akşam trt ekranlarında yapmıştır.

--spoiler--
konuşmasında Kıbrıs sorununa da değinen Başbakan Erdoğan, "Türkiye olarak bir onurumuz var, bu Kıbrıstır. KKTC'yi hiçbir zaman Avrupa Birliği'ne feda etmeyiz" diye konuştu.

Bazılarının Kıbrıs'ı Avrupa Birliği'ne feda edeceklermiş gibi gösterme gayreti içinde olduğunu söyleyen Erdoğan, izolasyonlar kalkmadan limanların açılmayacağını yineledi...
--spoiler--

dikkat ederseniz "yineledi" diyor sayın başbakan. kıbrısı vermek gibi bir niyeti olmadığını tekrarlıyor. ama pek bir önemi yok. trt * pigleti yasaklayan domuz yöneticilere (!) sahip, rte ise zaten belli : takiyyeci

bazı zihniyetler kıbrısı verelim diyorlarsa da bu içimizdeki irlandalılardır. ve bu irlandalılar da akp ve yandaşları değildir.