bugün

chp seçmeni

koyun gibi düşünüp koyun gibi sürü halinde oy verenlerin koyun gibiler diye sataştığı seçmendir. bu ülkede ironi bile saçma sapan bir hal alıyor böyle böyle işte..

zannedersin ülkede siyasi bir lig oynanıyor "galibiyeti unutmuşlar" deniliyor. şimdi böyle düşünen koca kafalılara ne anlatabilirsin ? seçimler bunlar için lig maçı havasında geçiyor. kazanmak için her yol mübah. oy çalmak trafoya kedi sokmak elektrikleri kesmek ölmüş adamlara oy kullandırtmak seçim günü şehirden şehre otobüsler ile seçmen taşımak.. yeter ki bunların tutuğu parti kazansın. sonra geliyor buraya chp seçmeni koyundur diyor. be geri zekalı cep harçlığına otobüslere doldurulup sürüler halinde mitinge götürülenler kim ? makarnaya kömüre kira yardımına oy satanlar kim ? adam göz göre göre yalan söylerken hala gözyaşları içerisinde alkışlayanlar kim ? daha meclisten geçirilen anayasa maddelerini okumaktan yorumlamaktan aciz gelmiş millete koyun diyor davarın önde gideni..

sabah sabah insanın yaşam enerjisini çekiyor böyle tipler işte. oksijen israfı diyorsun ya dünyanın kaynaklarını kurutan bu düşünmekten aciz embesiller işte..