bugün

volkan demirel

Roma taraftarı olsalar tottiyi eleştirecek adamların itin götüne soktuğu futbolcu.

Hatalı gol yiyor eyvallah, dönem dönem formsuz eyvallah ama bu adam gol yemeyeceğim diye sahaya çıktığında gol yemiyor. gs iyi bilir. Adam kadıköyde derbilerde aslan kesiliyor.

bu adamın performansı takımla doğru orantılı. Takım salmışsa o da salıyor takım şampiyonluk potasına girdiyse hırsıyla azmiyle kaleyi gole kapatıyor. Şu an performansının yerlerde olması normal çünkü takım yönetimden malzemeciye kadar nanay durumda.

Sabri çok mu matah ama bayrak adam. totti 40 yaşında egolarını bıraktı pazubandı bıraktı düzenli 11 de oynamayı bıraktı ama roma formasını ve insanların aklında ki kaptan imgesini bırakmadı. Roma kulübü ve taraftarı onu bırakmadı.

bazı topçular kurumsal hafızasıdır. Sabri 2002 den beri türk futbolu ve gs deki tüm başarı ve başarısızlıkta oradaydı. Volkan da aynı şekilde euro 2008, fb de şampiyonlar ligi çeyrek finali, uefa yarı finali, 3 temmuz gibi büyük tuzakta hep oradaydı ve dik durdu.

Şimdi performansı kötüyse kulüple konuşur anlaşır egolarını bırakır volkan dan daha iyisi alınabiliyorsa alınır volkan da küsmeden kırılmadan yedek kulübesinden kaptanlık abilik yapar.